Αλέξης παππος ;

Τί είναι αυτό; Έχουμε επανειλημμένα εξηγήσει ότι το σκέτο “πέταμα” μιας φωτογραφίας (ή ενός βίντεο) χωρίς την παραμικρή διευκρινιστική πληροφορία, είναι κάτι που δεν ταιριάζει με το ύφος του χώρου αυτού. Αγαπητέ alekfou, παρακαλούμε να μας δώσεις να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται.

Νίκος Πολίτης, συντονιστής

1 «Μου αρέσει»

Καλησπέρα , είναι ένα στιγμιότυπο από τη σειρά <<της Ελλάδος τα παιδιά >> και αναρωτιέμαι εάν είναι ο Αλέξης Πάππος στη φώτο .Υπάρχει και όλο το επεισόδιο στο youtube .Στο μπουζούκι αναγνωρίζεις κάποιον?

1 «Μου αρέσει»

Της Ελλάδος Τα Παιδιά Ε40 Θα σου φύγω και θα κλαίς 12:40 λεπτό.

Ναι είναι ο Αλέξης. Το όνομα του μπουζουκτσή, δεν το θυμάμαι, αν βάλεις όμως το βίντεο του “τσιγάρο ατέλειωτο” του Μάλαμα, που έχει γυριστεί στον “Έλατο” στο Κερατσίνι, θα δεις τον μπουζουκτσή να ντουμπλάρει τον Μανόλη τον Πάπο που πσίζει στον δίσκο. Ίσως στο γιουτούμπ, να αναφέρεται το όνομά του.

Νίκος Ζούκας λέγεται και νομίζω οτι είναι από Καρδίτσα

Ναι είναι ο Νίκος Ζούκας εξάδελφος του μακαρίτη Αλέξανδρου Ζούκα (2012).

3 «Μου αρέσει»

Μιλάμε κ. Σπύρο είσαι μουσικό ληξιαρχείο!

(Θαυμασμός - όχι ειρωνεία)

3 «Μου αρέσει»

25ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
2-12/3/2023, που ειναι αφιερωμένο στους

Σταύρος Ψυλλάκης και
Νικολάους Γκεϊρχάλτερ

θα προβληθεί και το ντοκιμαντέρ του
Ψυλλάκη “Οφειλή” (2021).
αναφέρεται και στον πολυτάλαντο Αλέξανδρο Ζούκα.

<<Ο κάθε άνθρωπος που γνωρίζουμε στη ζωή μας είναι ένα ταξίδι και πολλές φορές νιώθουμε από την αρχή αν θα ταξιδέψουμε μαζί του πρώτη θέση ή χωρίς αποσκευές και με άδειες τσέπες». Ο Αλέκος Ζούκας είναι ένας άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός, γλεντζές και ταυτόχρονα βαθιά σκεπτόμενος και στοχαστικός. Ένας άνθρωπος που δύσκολα τον ξεχνάς αν τον γνωρίσεις. Στην ταινία, τα ταξίδια του σκηνοθέτη με τον Αλέκο Ζούκα και τους φίλους του στην Πυρσόγιαννη εναλλάσσονται με τις εκμυστηρεύσεις του Αλέκου για την εμπειρία του με τον καρκίνο. Ένα εγκώμιο στη φιλία από έναν άγγελο αμαρτωλό.>>

1 «Μου αρέσει»

Μήπως θα έπρεπε να ανοιχθεί καινούριο νήμα για τον Ζούκα;Αυτό αναφέρεται στον Αλέξη Πάπο.